LEZING SUPERMENS

Niet alleen de wereld om ons heen verandert, wij ook. 

De Supermens, Mens 2.0, Homo Deus. Met behulp van technologie gaan we de mens steeds verder verbeteren. Wat is de supermens en welke ontwikkelingen zijn er? Denk aan gadgets, wearables en geïmplanteerde chips tot aan het experimenteren met biotechnologie (biohacking), het verbinden van de hersenen aan een computer en het aanpassen van ons DNA. Welke kansen en nadelen heeft dit? En welke impact heeft dit op ons als mens, bedrijven en de maatschappij?

In mijn lezingen geef ik een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen, mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van mensverbetering. Mijn insteek is praktisch, met veel concrete voorbeelden en interactie met het publiek.

o.a. gesproken bij:

INHOUD VAN DE LEZING

In mijn lezingen over de supermens ga ik dieper in op de wetenschappelijke ontwikkelingen, pioniers die op zichzelf experimenteren en welke impact deze ontwikkelingen op ons heeft. Altijd met veel interactie en concrete voorbeelden.

MEER WETEN?

Download mijn sprekerskit

Wil je meer weten over de mogelijkheden, tarieven, mijn expertise en hoe een aanvraag in zijn werk gaat?

In mijn sprekerskit vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik op de button hieronder en download de PDF direct.

VOORBEELDEN VAN LEZINGEN

TEDx Delft

Demcon

Utrecht Science Week

Handpicked Festival

T-Mobile

TU Eindhoven

Heyday

TU Eindhoven

Peter is een zeer enthousiaste spreker die een inspirerend verhaal neerzet. Vanuit zijn eigen ervaringen heeft hij ons meegenomen in de wereld van biohacking in combinatie met de vraagstukken omtrent duurzame inzetbaarheid.

Jeroen Meeuwsen, Nationale-Nederlanden

Peter heeft voor Demcon een TechTalk verzorgd in de vorm van een webinar voor al onze collega’s. Het was ons al snel duidelijk dat we dit Peter absoluut konden toevertrouwen. Hij heeft een gedegen voorbereiding, kent zijn materie en staat daardoor heel natuurlijk voor de camera. Peter heeft een heel interessant verhaal waarbij hij gebruik maakt van een fijn tempo en voldoende afwisseling en interactie. Kortom; een aanrader!

Jorien van den Akker, Demcon

Heel veel dank Peter voor de inspirerend leiderschapsessie over Human Augmentation. Mooie presentatie, super interactief en bovendien heel interessant en inspirerend. Ook het contact vooraf- en achteraf heb ik als zeer plezierig ervaren! Ik raad Peter van harte aan als spreker!

Anna van Oenen, Visma NMBRS

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Vul de gegevens hieronder in, dan krijg je binnen 24 uur een reactie. Je zit nergens aan vast.

Je kunt ook direct een bericht sturen via Whatsapp of SMS. Ik ben bereikbaar op 0623692159.

Denk aan locatie, doel evenement, publiek, context, etc.

Deze bedrijven en organisaties werkten al met Peter
samen als spreker voor congressen en
(digitale) evenementen met impact: