REFERENTIES

Bekijk hieronder de ervaringen van opdrachtgevers met Peter Joosten.

Interesse in een sessie? Doe dan een vrijblijvende aanvraag!

Peter heeft een superleuke lezing verzorgd voor onze directie bij het Ministerie van IenW. Ik was onder de indruk van zijn grondige voorbereiding, waardoor zijn verhaal perfect aansloot bij het niveau van de groep. Peter trad bij ons na zijn lezing ook op als dagvoorzitter, dat was een goede combi.

In het kort: superenergieke spreker, interessant en informatief verhaal met leuke grapjes en weetjes erdoorheen geweven, iedereen ging geinspireerd en vol energie weer naar huis.

Grietje Wittekamp, Communicatieadviseur Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Peter heeft bij ons een lezing gegeven over de toekomst van werken in de zorg. Wat een energie bracht Peter met zich mee, zelfs in een digitale lezing! Veel leuke, enthousiasmerende voorbeelden, humor en interactie met het publiek kenmerkte de lezing van Peter.

Kiki Vergoossen, adviseur communicatie Diakonessenhuis

In een energieke workshop vertelde Peter over gedrag, storytelling en ecosystemen aan de Eindhoven Engine Community. Het gezelschap was zeer gevarieerd, van studenten, start-ups, engineers tot aan professoren. En Peter wist een ieder te boeien met zijn verhaal en liet ons ook samen aan de slag gaan. Peter zorgde voor een goede vibe. Het was een waardevolle en interactieve middag!

Hoi-Yan Planjer, Eindhoven Engine, TU Eindhoven

Doen! Leuk, verfrissend en enthousiast! Zet het publiek aan het denken en geeft leuke tips mee.

Peter denkt ook heel erg leuk mee en zorgt dat zijn presentatie goed aansluit bij de rest van het programma en de doelstellingen binnen de organisatie.

Bedankt Peter!

Rianne Fokker, Straumann Group

Peter verzorgde een interactieve workshop voor jonge ambtenaren in het Westerkwartier. Vanaf het eerste contactmoment ben je in goede handen. Hij zorgt voor een prettige sfeer in de groep. Prikkelt en entertaint.

Door zijn anekdotes, praktijkvoorbeelden en interessante theorieën brengt hij de toekomst een stuk dichterbij. Peter heeft ons aangezet om nóg meer out-of-the-box na te denken over de toekomst van de overheid.

Een absolute aanrader voor een informatieve, inspirerende én gezellige sessie.

Jochem Pennekamp, Gemeente Westerkwartier

Op zoek naar een spreker, inspirator of workshopbegeleider op het gebied van bv (zorg)innovatie? Dan ben je bij Peter aan het juiste adres!

Peter denkt mee over een praktische invulling voor jouw publiek in het (voor)traject, betrekt publiek, deelt eigen ervaringen en geeft handige tips & tricks.

Marleen de Smit, Pierre Fabre

Peter heeft ons fantastisch geholpen om samen met onze collega’s de koers voor onze eenheid te bepalen. Tijdens twee interactieve workshops heeft hij ons op expeditie meegenomen naar 2040. We hebben op basis van verwachte trends gezamenlijk ideeën uitgewerkt voor onze toekomstige leefomgeving.

Met zijn energie, kennis en mooie werkvormen heeft Peter ons geweldig op pad geholpen.

Hij heeft ons geïnspireerd met 4 verschillende toekomstverhalen die ons meer bewust hebben gemaakt van de keuzes die we nu kunnen maken om klaar te zijn voor deze mogelijke toekomsten. Drie experimenten zijn intussen in voorbereiding.

Kortom, het is een feestje om met Peter samen te werken.

Trineke Kroeze, De Wolden Hoogeveen

Wat een mooie samenwerking hadden we voor het inspiratiefestival van de opleiding Bedrijfskunde van Windesheim. Peter is vakkundig, deskundig en flexibel. Hij weet zin publiek begenadigd te boeien en te verrassen.

Daar waar lijfelijk aanwezig zin bij het festival niet mogelijk was, was het idee voor een hologram gauw geboren. Hoe inspirerend was dat. Dank Peter voor je meedenken en een perfecte uitvoering!

Tamara Mulders, Hogeschool Windesheim

Peter verzorgde voor ons Ultra Personalised Products and Services symposium Perfect Fit welke plaatsvond bij de faculteit Industrieel ontwerpen TU Delft, een succesvolle lezing als afsluiter van het event. Dat het succesvol was kwam doordat Peter de lezing met veel energie wist te brengen en een fijne afwisseling wist in te bouwen tussen content, mooie visuals en interactie met het publiek.

De samenwerking en contact met Peter hebben wij als zeer prettig en vloeiend ervaren. Peter heeft een persoonlijke aanpak maar tegelijkertijd is alles ook op een zeer professionele manier voorbereid. Dit schept duidelijkheid en waren naast de praktische zaken (zoals, de foto’s, bio, techniek etc.) voor ons ook grenzen en voorwaarden helder. Peter wist binnen een relatief korte tijd en met minimale input een leuke en passende afsluiter te produceren. Nogmaals dank hiervoor!

Lyè Goto, TU Delft

Peter heeft voor mij en mijn collega’s, artsen in opleiding tot psychiater, een erg interessante en interactieve lezing gegeven over de psychiatrie van de toekomst en artificial intelligence. Daarna verzorgde hij een leuke workshop waarover ik veel goede reacties heb gehad!

Eva Durinck, Erasmus Medisch Centrum

Heel veel dank Peter voor de inspirerend leiderschaps sessie over Human Augmentation. Mooie presentatie, super interactief en bovendien heel interessant en inspirerend. Ook het contact vooraf- en achteraf heb ik als zeer plezierig ervaren! Ik raad Peter van harte aan als spreker!

Anna van Oenen, trainer/coach Visma Nmbrs

Peter heeft voor de beroepsvereniging directeuren kinderopvang (bdKO) een interactieve en goed voorbereide presentatie gehouden over digitalisering, nu en straks. De mix van sterke inhoud, humor en boeiende gesprekken tijdens de presentatie resulteerde in een uitstekende beoordeling.

Marjan Boonzaaijer, bDKO

Super interessante lezing gehad voor onze community. Gespecificeerd op onze doelgroep, de mooie kanten benoemd van technologie, maar ook aandacht voor ethiek. Stof tot nadenken gegeven en erg leuk gebracht.

Adinda van Eijk, community manager Pivot Park Oss

Bij Incluzio heeft Peter met zijn interactieve keynote bijgedragen aan een waardevolle sessie over onze toekomstige dienstverlening. Peter brengt
prikkelende toekomstbeelden, maar houdt ook voldoende oog voor maatschappij en realiteit.

Dit doet hij op een enthousiaste, authentieke en oprechte manier. Dank voor de fijne voorbereiding en dito samenwerking!

Maarten Toornvliet, Incluzio

Peter Joosten heeft als trendwatcher gesproken op ons event ‘Zorg voor UX’. Fijne afstemming vooraf over de inhoud en aansluiting met het thema. Gedurende de presentatie veel interactie met publiek en veel voorbeelden uit het domein. Al met al een fijne, leerzame en out-of-the-box presentatie!

Sandra Schrijver, Proud Nerds

De podcast die Peter voor de jubileumeditie van ons symposium heeft gemaakt was vlot, laagdrempelig en prettig om naar te luisteren. Peter wist de juiste vragen te stellen waardoor het een interessante podcast werd die iedereen aansprak. De podcast samenstellen ging door de heldere instructies van Peter ook heel gemakkelijk.

Janneke Kessels, Voorzitter Wenckebach commissie, dermatoloog

Voor ons online NZa festival hebben we Peter gevraagd een podcast te maken en deel te nemen aan een live te volgen rondetafelgesprek. Zijn bijdragen waren zeer geslaagd! Met de podcast over data en techniek, die beluisterd kon worden tijdens een ochtendwandeling, motiveerde Peter ons om te bewegen, boeide hij met diverse actuele voorbeelden in de (buiten)wereld om ons heen en legde hij het verband met het werkveld van de NZa.

Het rondetafelgesprek leverde inspirerende inzichten op over de gevolgen van de ontwikkelingen op gebied van data en techniek voor de maatschappij en de gezondheidszorg. We hebben Peter leren kennen als een enthousiaste, inspirerende en bevlogen spreker. De samenwerking, in aanloop naar en tijdens het festival, was erg prettig. Met name zijn professionaliteit en kennis, duidelijke wijze van communiceren, snelle schakelen en creativiteit vielen daarin op.

Henrieke de Jager, Secretaris Bedrijfsvoering & Informatie, NZa

Peter heeft voor Demcon een TechTalk verzorgd in de vorm van een webinar voor al onze collega’s. Het was ons al snel duidelijk dat we dit Peter absoluut konden toevertrouwen. Hij heeft een gedegen voorbereiding, kent zijn materie en staat daardoor heel natuurlijk voor de camera. Peter heeft een heel interessant verhaal waarbij hij gebruik maakt van een fijn tempo en voldoende afwisseling en interactie. Kortom; een aanrader!

Jorien van den Akker, Demcon

In onze jubileumweek hebben wij Peter gevraagd om een webinar te geven over de impact van digitalisering op de maatschappij. Door een gedegen voorbereiding kent Peter zijn publiek. Erg fijn, want de inhoud van het webinar sloot daardoor prima aan op actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door de verschillende werkvormen, zoals een poll en een korte quiz, was er ruimte voor interactie en discussie. Dit leverde genoeg stof op om over na te praten. Kortom, een meer dan geslaagd webinar!

Jeroen Walraven, Inlichtingenbureau

Toen we Peter benaderden om te spreken bij ons online-evenement bij Therapieland kwamen we al snel tot de conclusie dat dit een leuke en fijne samenwerking ging worden. Peter dacht vanaf het begin al mee en de avond is mede dankzij zijn ideeën, hulp, humor en bijdrage een groot succes geworden.

Bijzonder om te zien hoe Peter de verschillende onderdelen en de verschillende sprekers en aanwezigen weet te verbinden. Het bleef niet alleen bij een leuke presentatie, maar Peter gaf het evenement meer kleur en diepgang met zijn kritische, interessante en luchtige vragen, het modereren van de chat en het af en toe samenvatten en daarmee het samenbrengen van alle onderdelen van de avond.

Eva Van Beek, Therapieland B.V.

Tijdens de (online) Jonge Ambtenarendag gaf Peter een collegetour, waarin hij werd geïnterviewd over dit onderwerp gedurende ruim anderhalf uur. Peter weet waar hij het over heeft en brengt zijn kennis en ervaring met veel enthousiasme over.

Het publiek werd door Peter goed bij de collegetour betrokken via polls, quizvragen en interactie via de chat. Knap werk! Tijdens de voorbereidingen heb ik Peter ervaren als benaderbaar, enthousiast en iemand die zich goed en tijdig voorbereidt.

Erna Krusemann Ph.D., Jonge Ambtenaren Dag

Eind vorig jaar is Peter te gast geweest bij onze podcast serie Digital Waves. De voorbereiding van het gesprek met Peter heb ik als erg prettig en vlot ervaren, met name omdat hij zelf veel input leverde over de mogelijke inhoud en richting van het gesprek.

Tijdens het panelgesprek vielen zijn leuke, praktische voorbeelden een goede vragen op. Dank voor de fijne samenwerking!

Anisha Sivakumaran, Projectmanager Node1

De presentatie genaamd “Zorg voor de toekomst” gaf een goed beeld over hoe technologische ontwikkelingen de zorg en ons laboratorium kunnen gaan beïnvloeden. De samenwerking met Peter is voor tijdens en na de presentatie uitstekend verlopen. Door vooraf bij elkaar te komen heeft Peter een goede indruk gekregen van de werkzaamheden binnen Result Laboratorium. Daardoor was zijn voordracht goed in balans en konden ook verbanden gelegd worden tussen toekomstige ontwikkelingen en onze werkzaamheden binnen Result Laboratorium.

Hans Kooijman, Result Laboratorium

Peter leverde online een inspirerende bijdrage voor één van onze netwerkclubs! Wat opviel waren Peters gedegen voorbereiding, zijn enthousiasme, alertheid en deskundigheid.

Door de manier waarop hij zijn publiek bij zijn optreden betrok en de vele afwisselende werkvormen gedurende zijn optreden, werd het een interactief geheel. Well done!

Chantal van Summeren, Business Connected

Peter heeft de medisch specialisten Reumatologie van de Sint Maartenskliniek op inspirerende wijze meegenomen op reis naar de toekomst van de gezondheidszorg.

Dit deed hij op een zeer enthousiaste en bevlogen manier, rekening houdend met het hier en nu.

Maureen Dielen, Projectleider Reumazorg@home Sint Maartenskliniek

We hebben een inspirerende webinar gehad van Peter Joosten waarin hij ons heeft meegenomen hoe technologische ontwikkelingen het welzijnswerk van de toekomst gaan beïnvloeden. Peter heb ik leren kennen als iemand die maatwerk biedt en graag meedenkt met de organisatie om tot een webinar te komen die zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep. Dank je wel Peter!

Roderick Dubbeld, Dock Welzijnsorganisatie

Peter heeft voor leden van ons lab een inspirerende webinar gegeven. Peter is een inspirerende spreker die kan putten uit een enorme voorraad kennis. De Webinar was interactief, vol met praktijkvoorbeelden, een quiz en met ruimte voor vragen. En visueel zag het er prachtig uit.

Het was ook leuk dit met Peter goed voor te bereiden, zodat de webinar mooi aansloot bij de wensen van het publiek. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord van de deelnemers!

Foppe Hemminga, De Friesland Zorgverzekeraar

De presentatie van Peter Joosten maakte het weer duidelijk: álles is ICT. Of het nu over zelfrijdende auto’s of het menselijk lichaam gaat. Enorm boeiend!

Hans van den Berg, Samenwerking Rijk Noord

Enthousiaste spreker, goede interactie met het publiek, weet het publiek te boeien, te prikkelen en te activeren.
– Esther Giroldi

Peter is vertelt een boeiend verhaal waarbij hij meer vragen oproept dan antwoorden geeft – precies waar we naar zochten. Peter praat de avond op een spontane en gastvrije manier aan elkaar.
– Meindert Sosef

Dank voor je bijdrage als spreker en moderator!
Je was zeer flexibel en betrokken. Ik waardeer je persoonlijke aanpak door alle sprekers voorafgaand aan de bijeenkomst even kort te interviewen en zorg te dragen voor een leuke introductie.
– Sanne Mekel

Centrale Opleidingscommissie, Zuyderland Medisch Centrum

Het was geweldig om jou als spreker bij ons KNVI.nl event in Groningen toe te horen. Echt een aanrader, zowel de inhoud als de interactie met je publiek.

Sandra de Waard, KNVI

Peter, hartelijk dank voor je geweldige keynote op het Human Factors NL congres! Een goede start van het congres; een keynote die aanzet tot denken en discussie en zo precies de goede sfeer weet neer te zetten.

Marijke Melles, Human Factors NL

Gedreven en enthousiaste spreker, die de zaal wist te pakken. De samenwerking vooraf aan het evenement verliep goed, waarbij we meermaals contact hebben gehad over de invulling van de lezing. Met zijn toegankelijke en boeiende verhaal wist hij de zaal te pakken, waarbij een grap op z’n tijd zorgde voor luchtigheid. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en door de interactie zorgde hij voor de nodige energie. Uiteindelijk sloot zijn boodschap goed aan bij datgene wat we voor ogen hadden.

Pytrik Dijkstra, PMO Waardegedreven Zorg - LUMC

Peter kan tegelijkertijd enthousiasmeren en prikkelen over digitalisering in zorg en maatschappij. Voor een publiek van vertegenwoordigers / vernieuwers vanuit zorgorganisaties vertelde Peter over de rol van verschillende opkomende technologieën en de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt. Samen met Peter werd door de aanwezigen mooi de vertaalslag gemaakt van waar organisaties nu zelf eigenlijk staan (of zouden willen staan) met de inzet van technologie. De verschillende interactievormen met het publiek maken het tot een verhaal dat blijft boeien.

Dirk Lukkien, Senior onderzoeker, Vilans

Peter is een enthousiaste spreker die onze stafadviseurs en managers heeft meegenomen in een inspirerend verhaal met als kernboodschap: de impact van technologie op het ziekenhuis. Zijn verhaal gaf duidelijke inzichten en raakvlakken voor alle betrokken afdelingen. Leuke interactie met het publiek! Voor herhaling vatbaar.

Maarten Cornelissen, Adviseur e-Health, Martini Ziekenhuis

Peter is een zeer enthousiaste spreker die een inspirerend verhaal neerzet. Vanuit zijn eigen ervaringen heeft hij ons meegenomen in de vraagstukken omtrent duurzame inzetbaarheid en de rol van technologie.

Jeroen Meeuwsen, Nationale-Nederlanden

Peter heeft voor onze Kenniswerkplaats Urban Big Data een heel interessante lezing gegeven over de impact van nieuwe data / technologie op onze samenleving. Zaal zat bomvol; iedereen was enthousiast. De interactieve werkvormen en gedachtenoefeningen werden erg gewaardeerd. Zijn lezingen en publicaties zijn relevant voor alle overheidsinstellingen, bedrijven en media die in het thema big data / smart city geïnteresseerd zijn.

Fadi Hirzalla, Assistent Professor, Erasmus Universiteit Rotterdam

Ik heb Peter gevraagd een trendlezing datagedreven werken te houden voor mijn collega’s (ambtenaren en bestuurders van de gemeente). Dit heeft hij echt voortreffelijk gedaan. Ik heb als organisator veel complimenten over Peter gekregen en zijn trendlezing heeft ‘mijn project’ erg geholpen.

Peter is heel benaderbaar en down-to-earth. Voor hem is dit geen ‘trucje’. Je merkt bij hem de natuurlijke interesse voor het onderwerp en hij vertelt over zijn eigen ervaringen. Daarom maakt hij echt de connectie met het publiek.

Daarnaast waardeer ik de goede communicatie in de voorbereiding (voorbespreking etc.), heeft hij goed geluisterd naar onze opdracht en wensen en zoekt hij op een hele fijne manier de interactie met de zaal op. Ik geef hem een dikke ‘10’!

Stefan Raedts, Strateeg en Innovatieadviseur gemeente Roermond

Peter was gastspreker op een (mede) door mij georganiseerd event en heeft een goed verhaal verteld over technologie en de toekomst op een leuke, toegankelijke manier voor het algemene publiek.

Voor veel mensen was dit een vernieuwend onderwerp en zette het mensen aan het denken over de toekomst van gezondheid en de invloed van technologie daarop.

Inge Wouters-Vorstenbosch, ASML

Peter heeft op een netwerkbijeenkomst bij The Boston Consulting Group (BCG) een lezing gehouden binnen het thema “Data analytics”. Nadat huidge & ex-BCG’ers hun business ideeën hierover gedeeld hadden, kwam Peter met een geheel andere, frisse blik op dit thema, namelijk vanuit gezondheid.

Hoe kun je analytics toepassen op Personal Data? Wat voor inzichten kun je daaruit halen? Wat betekent dit voor de toekomst en onze gezondheid? Dit ondersteunde hij met aansprekende voorbeelden van experimenten die hij zelf heeft uitgevoerd. Met name Peter’s authenticiteit maakte de lezing interessant en inspirerend!

Eva Jongbloed, Senior Recruiter Boston Consulting Group

Peter Joosten kwam als gastspreker naar de HAN in Nijmegen als onderdeel van ons online symposium over topzorg. Zijn lezing was erg boeiend en sloot er naadloos op aan. Peter weet veel over de technologie van de toekomst, en de potentiële implementatie ervan in de zorg.

Tevens heeft hij oog voor de ethische implicaties hiervan. Deze kennis brengt hij over met veel enthousiasme. Het contact vóór en na de lezing hebben ik en mijn medestudenten ook als zeer prettig ervaren. Wij raden hem aan!

Iris Schouten, Hogeschool Arnhem Nijmegen

Peters bijdrage op onze conferentie was precies in de roos. Enthousiast en op basis van eigen ervaringen weet Peter abstracte onderwerpen tot iets heel praktisch te maken.

Verwacht geen holle goeroe verhalen, maar praktisch met een vleugje humor en ook serieus! Tnx Peter!

Roel Smabers, Parantion

Peter heeft voor ons een lezing gegeven en gejureerd tijdens de “Interfacultary Honours Contest” van de Universiteit Utrecht. Peters manier van presenteren leidde tot een grote betrokkenheid en veel enthousiasme van het publiek.

Wij, als organiserende commissie, kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Peter en hebben naderhand nog vele positieve reacties gekregen op zijn aanwezigheid.

Maarten Boersma, Commissie Honours van de Universiteit Utrecht

Peter Joosten was een van de keynote speakers op de Sophia Research Day, een dag voor jonge onderzoekers in het ErasmusMC-Sophia. Hij hield een inspirerende en goed presentatie die aansloot op het thema en het publiek. Ook was er genoeg ruimte voor interactie.

Zijn verhaal was een mooi overzicht van huidige technologische ontwikkelingen en de invloed hierop in de maatschappij. Prettige samenwerking. Highly recommended!

Nienke Hagedoorn, Organisatie Sophia Research Dag van het Erasmus Medisch Centrum

Peter heeft een zeer inspirerend verhaal gehouden over de toekomst en technologie. Het heeft ons nieuwe inzichten en business kansen opgeleverd. Aanrader.

Frank Markerink, IJsselvliet Strategie & Realisatie

Peter was als gastspreker aanwezig op ons event voor een groep HBO studenten van Toegepaste psychologie en van HRM.

Zijn verhaal gaf een duidelijk inzicht in deze voor velen nog onbekende wereld met nieuwe mogelijkheden en zijn persoonlijke verhaal heeft zichtbaar indruk gemaakt op de aanwezige studenten. Ik zou hem zo weer uitnodigen voor een volgend event.

Sebas Nouwen, Fontys Hogescholen

Peter verzorgde in het filmhuis in Arnhem een inleiding over kunstmatige intelligentie, voorafgaand aan drie films over dat thema. Hij gaf een uitstekende schets over de recente ontwikkelingen, mogelijkheden voor de toekomst en de risico’s die aan de techniek kleven.

De inleiding werd geïllustreerd met beeld en video van aansprekende en grappige voorbeelden. Peter is een aanrader voor iedereen die een lezing wil over mens versus techniek!

Klaas Stap, Programmamaker Filmhuis Focus

Peter heeft vorige week op de studiedag ‘Innoveren is leren’(Koraal stg. Het Driespan) op inspirerende wijze een workshop verzorgd. Collega’s geven aan dat de workshop ‘verrassend, leuk en boeiend’ was. ‘Uiteindelijk was er tijd tekort.’

Met andere woorden; zeer geslaagd en aan te bevelen wanneer iemand op zoek is naar een out-of-the-box invulling van een workshop, lezing of presentatie! Peter, nogmaals dank voor je inspirerende verhaal.

Stefan de Crom, Register psycholoog NIP en leidinggevende KEC onderwijsstichting de Driesprong

Stichting Consent heeft Peter uitgenodigd om te spreken op onze onderwijsdag rondom het thema effectiviteit. Hij heeft een mooi beeld geschetst van verschillende toekomsttrends in het rondom het onderwijs.

Daarbij weet hij de vertaling te maken naar praktijkvoorbeelden en hoe wij effectiever zouden kunnen werken.

Gert-Jan Egberink, Stichting Consent

Peter heeft gesproken tijdens een wetenschapsmiddag van de gehele afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (publiek: artsen, onderzoekers, paramedici, verpleegkundigen, administratie medewerkers, etc).

Hij heeft zich helemaal verdiept in ons vakgebied om zijn presentatie hierop te bouwen. Erg prettige communicatie tijdens de voorbereidingen. Zijn presentatie was een goede combinatie van veel belovende high tech en kritische blik op bepaalde high tech veranderingen. Leuke interactie met het publiek. Goede presentatieskills. Kortom, erg leuke spreker!

Cindy Nabuurs, Radboud UMC afdeling KNO

Peter was een van de sprekers op onze conferentie over genetische modificatie. Tijdens dit avondvullend programma over wat genetische modificatie met onze wereld gaat doen en de keuzes en dilemma’s die wij als ‘de volgende generatie’ zullen moeten maken heeft Peter in 40 minuten ons een heel stuk wijzer gemaakt over wat mogelijk is en waar we misschien wel heen gaan met deze technieken.

Hij heeft het onderwerp van een hoop verschillende kanten weten uit te lichten en verduidelijken. Het was een erg leerzame en prettige presentatie wat ook bleek uit de feedback van het publiek. We hopen nog veel van Peter te horen!

Lonneke Frenken, Fontys Hogescholen

Ik heb Peter leren kennen via mijn evenement Hackerhotel.nl waar hij spreker was. Peter is een zeer kundig spreker. Hij doet regelmatig van allerlei interessante onderzoeken waar hij zelf testpersoon is. Vervolgens kan hij dit op een hele informatieve, leuke en humoristische manier overdragen op publiek.

Verder vind ik Peter een rustig en prettig persoon in de omgang en kan iedereen aanraden die iets over technologie en de toekomst van gezondheid wil weten hem te vragen hierover te komen spreken op een evenement of congres.

Dimitri Modderman, APG en organisator Hacker Hotel

Als programmamaker heb ik Peter uitgenodigd om te komen spreken bij ons evenement. Peter was in dit Engelstalige programma een grote toevoeging en hij kon zijn verhaal zeer goed vertellen. Ik raad hem als spreker zeker aan!

Folkert Lodewijks, Pakhuis de Zwijger

Peter heeft gesproken tijdens onze masterclass. Met zijn verhaal over de medische technologie en innovaties in de zorg leverde hij een perfecte bijdrage. Hij vertelt gepassioneerd en vol enthousiasme over zijn eigen ervaringen en visie.

Hij wist iedereen van het begin tot het einde te boeien!

Carlijn Rouwhorst, Health Business Week, Erasmus Universiteit Rotterdam

Peter is een expert op zijn gebied en geeft je vernieuwende inzichten hoe diverse technologieën toepasbaar zijn op je leven. Wij danken Peter dan ook enorm voor zijn seminar bij ons en raden hem zeker aan.

Chelsea Prent, Vrije Universiteit Amsterdam

Peter heeft op mijn verzoek een gastcollege gegeven aan tweedejaars studenten journalistiek. Het was een groot succes!

Peter is niet alleen ervaringsdeskundige, hij beschikt ook over een hoop achtergrondkennis over technologie, innovatie, en de invloed daarvan op de moderne samenleving. De studenten hadden kritische vragen voorbereid, Peter ging geduldig en serieus overal op in.

Hij heeft een goed oog voor de behoeften en interesses van zijn publiek, en past zijn verhaal daarop aan. Bovendien is hij is een erg enthousiast en bevlogen spreker.

Catrien Spijkerman, School voor de Journalistiek, Hogeschool van Utrecht

Als gastspreker gespecialiseerd in zorgtechnologie, heeft Peter onze deelnemers inzicht gegeven welke technologie er nu beschikbaar is en welke ontwikkelingen er zijn waardoor de patiënt meer In Control kan zijn over zijn/haar eigen zorg en zorgdata. Veel mensen vinden deze ontwikkelingen beangstigend, maar waar zijn we bang voor en hoe kunnen deze angst omzetten naar iets positiefs en waar ligt de grens?

Peter durft het hele publiek in actie te brengen en hardop na te laten denken over wat we van dit thema vinden en hoe we hier mee om moeten gaan. Bedankt, Peter voor het delen van jouw kennis en ervaring op onze klantendag.

Elise Prosman - Knoop, Sectra ImaXperts B.V.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Vul de gegevens hieronder in, dan krijg je binnen 24 uur een reactie. Je zit nergens aan vast.

Je kunt ook direct een bericht sturen via Whatsapp of SMS. Ik ben bereikbaar op 0623692159.

Denk aan locatie, doel evenement, publiek, context, etc.

Deze bedrijven en organisaties werkten al met Peter samen als spreker voor congressen en (digitale) evenementen met impact: