DIT IS PETER

Mijn naam is Peter Joosten en ik ben biohacker en DIY-futurist. Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik Bedrijfskunde (specialisatie in Business Development) en Journalistiek gestudeerd, waardoor ik Master of Science (MSc.) ben. In 2019 rondde ik de Biohack Academy van Waag Amsterdam af en volg ik de opleiding bio-ethiek bij de Università Europea di Roma, Italië.

Ik geef voornamelijk lezingen, presentaties en workshops over nieuwe technologie en de impact op de mens, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid en de maatschappij.

Als gastdocent ben ik verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven (Master Human Technology Interaction), Bildung Academie Leiden (thema: zorginnovatie) en de School voor Journalistiek, Hogeschool van Utrecht (thema: mensverbetering).

KPN Stakeholdersdialoog in Rijksmuseum Amsterdam.

ACTIVITEITEN

Dit is een overzicht van dingen die ik doe:

  • Lezingen en workshops over de impact van nieuwe technologie
  • Auteur boek Biohacking, de toekomst van de maakbare mens
  • Host podcast Biohacking Impact (iTunes top 10 categorie Technologie in Nederland)
  • Expert in tiendelige podcast Bionic Man van BNR en het Financieel Dagblad (samen met professor Peter-Paul Verbeek)
  • Organisator Quantified Self Netherlands Meetups
  • Organisator Biohacking Meetups
  • Curator platform SuperhumanTalks
  • Eigenaar blog ProjectLeven.nl

IN DE MEDIA

Ik kom regelmatig in de nationale en internationale media over biohacking, quantified self en de impact van nieuwe technologie. O.a. bij Galileo (RTL5), Valerio4ever (BNNVARA), Met het Oog op Morgen (NPO Radio 1) en het Zweedse platform Digital.

Bekijk het media-overzicht
Boek Peter Joosten

BESTEL MIJN BOEK

Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, brain computer interfacing, cyborgs, quantified self en nog veel meer.

Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen: welkom in de wondere wereld van biohacking. Biohacking heeft een grote impact op ons leven. Nu en in de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Je leest het in mijn boek Biohacking, de toekomst van de maakbare mens.

Bestel nu

MEER
WETEN?

NEEM CONTACT OP