Huur mij in voor een webinar, een online event of digitaal symposium.

Naast lezingen op podia in Nederland en het buitenland, deel ik mijn kennis en inzichten regelmatig via webinars en digitale sessies. Denk hierbij aan een keynote, webinar, livestream met Q&A, interview of een interactieve sessie.

Mijn expertisegebieden zijn zorginnovatie, de toekomst van de overheid en de impact van technologie op de mens en maatschappij. Ik bied altijd een sessie aan op maat, zodat jouw bedrijf of instelling echt wat aan mijn bijdrage heeft.

In de deze video zie je een impressie van mijn digitale werk:

Inhoud

Ik geef webinars in de volgende thema’s. Neem voor specifieke wensen contact met me op.

Zorginnovatie

In deze webinar ga ik in op de betekenis van zorginnovatie, voorbeelden (in Nederland) en lessen voor vernieuwing. De belangrijkste drijfveren van vernieuwing in de zorg zijn big data, kunstmatige intelligentie en biotechnologie, maar ik vertel ook over de rol van technologiebedrijven en patiënten die hun eigen data verzamelen. Hoe kunnen zorgprofessionals zelf aan de slag met innovatie? Hoe kan een zorginstelling inspelen op technologische veranderingen en vragen rondom privacy?

Deze webinar verzorgde ik onder andere voor ViaZorg, TSN Thuiszorg en het Zuyderland Medisch Centrum.

Impact van technologie

In deze webinar ga ik in op de invloed van technologische innovatie. Hoe vormt technologie ons als mens, onze organisaties en de samenleving als geheel? Maar ook andersom: hoe beïnvloeden onze waarden, voorkeuren, meningen en institutionele krachten de ontwikkeling van technologie? Wat zijn negatieve effecten, zoals fake news en de klimaatcrisis? Op welke niveaus heeft technologische vooruitgang invloed? Welke politieke dilemma’s, binnen welk raamwerk kunnen we hierover nadenken en hoe vullen we het maatschappelijk debat in? Wat betekent dit voor onderwijsinstellingen, publieke organisaties en overheidsinstellingen?

Deze webinar verzorgde ik onder andere voor de Wethoudersvereniging, B&T adviseurs, ROC Top en het Inlichtingenbureau.

Meer weten?
Download de sprekerskit

Wil je meer weten over de mogelijkheden, tarieven, mijn expertise en hoe een aanvraag in zijn werk gaat?

In mijn sprekerskit vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik op de button hieronder en download de PDF direct.

Wethoudersvereniging

Demcon

MIT Sloan Polska

T-Mobile

Peter heeft een gedegen voorbereiding, kent zijn materie en staat daardoor heel natuurlijk voor de camera. Kortom: een aanrader!

Jorien van den Akker
Demcon

De online sessie was interactief, vol met praktijkvoorbeelden, een quiz en met ruimte voor vragen. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord van de deelnemers!

Foppe Hemminga
De Friesland Verzekeringen

Wat mij opviel was Peters gedegen voorbereiding, zijn enthousiasme, alertheid en deskundigheid. Well done!

Chantal van Summeren
Business Connected

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Vul de gegevens hieronder in, dan krijg je binnen 24 uur een reactie. Je zit nergens aan vast.

Je kunt ook direct een bericht sturen via Whatsapp of SMS. Ik ben bereikbaar op 0623692159.

Denk aan locatie, doel evenement, publiek, context, etc.

Deze bedrijven en organisaties werkten al met Peter samen als spreker voor congressen en (digitale) evenementen met impact: