WEBINARS

Huur mij in voor een webinar over zorginnovatie, de supermens of de impact van technologie.

Naast lezingen op podia in Nederland en het buitenland, deel ik mijn kennis en inzichten regelmatig via webinars en digitale sessies. Denk hierbij aan een keynote, webinar, livestream met Q&A, interview of een interactieve sessie.

Mijn expertisegebieden zijn zorginnovatie, de supermens en de impact van technologie op de mens en maatschappij. Ik bied altijd een sessie aan op maat, zodat jouw bedrijf of instelling echt wat aan mijn bijdrage heeft. In de bijgaande video zie je een impressie van mijn digitale werk.

Doe een vrijblijvende boekingsaanvraag!

o.a. webinars bij:

THEMA’S

Ik geef webinars in de volgende thema’s. Neem voor specifieke wensen contact met me op.

Webinar in studio bij T-Mobile in Den Haag. Bekijk de opname van deze webinar!

Webinar voor Zorginstituut Nederland vanuit huis.

Talk voor Jonge Ambtenaren Dag 2021 in een studio. Bekijk de opname van deze webinar!

PRAKTISCH

Thema’s

Mijn expertisegebieden zijn zorginnovatie, de supermens en de impact van technologie op de mens en maatschappij. Ik bied altijd een webinar op maat, zodat jouw bedrijf of instelling echt wat aan mijn bijdrage heeft.

In de online sessies geef ik een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen, mogelijkheden, uitdagingen en ethische dilemma’s. Mijn insteek is praktisch, met veel concrete voorbeelden en interactie met de deelnemers. 

Voor wie?

Webinars kun je inzetten voor een sessie met de eigen medewerkers, voor (potentiële) klanten en als een online evenement voor externen. Er zijn tal van mogelijkheden, zo heb ik voor onder andere voor deze klanten een webinar georganiseerd:

Ministerie van Binnenlandse Zaken, De Friesland zorgverzekeraar, MITSloan Management Review Polska, Nederlands Paramedisch Instituut, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ROC Top Amsterdam, Zuyderland MC, T-Mobile, Therapieland, Future Based, Bureau B&T en Tetem.

Insteek

Mijn digitale sessies hebben een praktische insteek. Ik geef veel concrete voorbeelden aan de hand van recente ontwikkelingen, prikkel de verbeelding met sciencefiction en deel persoonlijke anekdotes als biohacker. Interactie met het publiek vind ik ontzettend belangrijk, door de sessie heen zitten vragen en kleine werkvormen verwerkt. De tijdsduur van een webinar ligt tussen de 30 en 45 minuten. De webinars kan ik in het Nederlands en Engels geven. 

Dagvoorzitter / moderator

Als het thema bij mijn expertisegebied aansluit, dan kun je me ook inhuren als dagvoorzitter of moderator voor je online bijeenkomst. Dit deed ik onder meer bij:

  • Zorginstituut Nederland: implementatie van het programma KIK-V;
  • Koninklijk Academie voor Wetenschappen (KNAW) over de maakbare mens (zie voorbeeld onderin).

Als moderator begeleid ik de sessie met veel interactie, afwisseling en energie.

Werkwijze

De voorbereiding bestaat uit een intake en het samen doorlopen van mijn conceptpresentatie. Na afloop plan ik een online bijeenkomst met de klant om de webinar te evalueren. 

Techniek

In de afgelopen periode heb ik webinars in een studio op locatie gegeven en vanuit huis.

Vanuit huis liefst werk ik met Zoom, maar ik kan ook uit de voeten met andere webinar tools (zoals Microsoft Teams, WebEx, Go to Webinar, Instagram Live en Jitsi Meet). Het belangrijkste vind ik om de interactie op te zoeken met de deelnemers. Ik heb ervaring met diverse online werkvormen, zoals stellingen, een Q&A, een quiz en break-out rooms. Zelf presenteer ik vanuit een stille ruimte met een goede internetverbinding, goede belichting en een hoogwaardige microfoon.

Tarief

Bekijk hier mijn tariefkaart. De prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

Expertise

Als biohacker doe ik al jaren allerlei experimenten met wearables, gadgets en andere nieuwe technologie. In 2015 liet ik een chip in mijn hand zetten onder toeziend oog van RTL5. Ik put uit mijn kennis van 100+ interviews voor mijn podcast en YouTube-kanaal met vooraanstaande wetenschappers, filosofen en experts op het gebied van mensverbetering, biotechnologie, kunstmatige intelligentie, genetica, algoritmes en nog veel meer.

Daarnaast blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van relevante cursussen, het lezen van vakliteratuur, het laatste nieuws en relevante boeken over deze thema’s. Hierover schrijf ik ook artikelen op mijn website en ik schreef de boeken Biohacking (2018) en Supermens (2020, Bot Uitgevers).

RECENT GEZIEN BIJ

Wethoudersvereniging

Demcon

TSN Thuiszorg

MIT Sloan Management Review Polska

T-Mobile

Universiteit Twente

Jonge Ambtenaren Dag

“Peter heeft voor leden van ons lab een inspirerende webinar gegeven over Biohacking. Peter is een inspirerende spreker die kan putten uit een enorme voorraad kennis. De Webinar was interactief, vol met praktijkvoorbeelden, een quiz en met ruimte voor vragen. En visueel zag het er prachtig uit.

Het was ook leuk dit met Peter goed voor te bereiden, zodat de webinar mooi aansloot bij de wensen van het publiek. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord van de deelnemers!”

Foppe Hemminga, De Friesland Zorgverzekeraar

“Op 23 november jl. leverde Peter online een inspirerende bijdrage voor één van onze netwerkclubs met als thema De Supermens is hier! Wat opviel waren Peters gedegen voorbereiding, zijn enthousiasme, alertheid en deskundigheid. Door de manier waarop hij zijn publiek bij zijn optreden betrok en de vele afwisselende werkvormen gedurende zijn optreden, werd het een interactief geheel. Well done!”

Chantal van Summeren, Business Connected

“Peter Joosten kwam als gastspreker naar de HAN in Nijmegen als onderdeel van ons online symposium over topzorg. Zijn lezing was erg boeiend en sloot er naadloos op aan.

Peter weet veel over biohacking, de technologie van de toekomst, en de potentiële implementatie ervan in de zorg. Tevens heeft hij oog voor de ethische implicaties hiervan.

Deze kennis brengt hij over met veel enthousiasme. Het contact vóór en na de lezing hebben ik en mijn medestudenten ook als zeer prettig ervaren. Wij raden hem aan!”

Iris Schouten, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“In onze jubileumweek hebben wij Peter gevraagd om een webinar te geven over de impact van digitalisering op de maatschappij. Door een gedegen voorbereiding kent Peter zijn publiek. Erg fijn, want de inhoud van het webinar sloot daardoor prima aan op actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door de verschillende werkvormen, zoals een poll en een korte quiz, was er ruimte voor interactie en discussie. Dit leverde genoeg stof op om over na te praten. Kortom, een meer dan geslaagd webinar!”

Jeroen Walraven, Inlichtingenbureau

“Peter heeft voor Demcon een TechTalk verzorgd in de vorm van een webinar voor al onze collega’s. Het was ons al snel duidelijk dat we dit Peter absoluut konden toevertrouwen. Hij heeft een gedegen voorbereiding, kent zijn materie en staat daardoor heel natuurlijk voor de camera. Peter heeft een heel interessant verhaal waarbij hij gebruik maakt van een fijn tempo en voldoende afwisseling en interactie. Kortom; een aanrader!”

Jorien van den Akker, Demcon

“We hebben een inspirerende webinar gehad van Peter Joosten waarin hij ons heeft meegenomen hoe technologische ontwikkelingen het welzijnswerk van de toekomst gaan beïnvloeden.

Peter heb ik leren kennen als iemand die maatwerk biedt en graag meedenkt met de organisatie om tot een webinar te komen die zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep.”

Roderik Dubbeld, Dock Welzijnsorganisatie

“Bedankt voor het pionieren met Instagram live en je inspirerende sessie over de maakbaarheid van de mens die door COVID-19 nog actueler is geworden.”

Ella Buzo, Tetem

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bedankt dat je interesse hebt in een samenwerking. Vul de gegevens hieronder in, dan heb je binnen 24 uur reactie. Je zit nergens aan vast.

Je kunt ook direct een bericht sturen via Whatsapp. Ik ben bereikbaar op 0653555875.

– Peter Joosten MSc.

Denk aan locatie, doel evenement, publiek, context, etc.