BIOHACKING BOEK

Wil jij weten wat de impact van biohacking op jouw leven nu en de toekomst is?

In 2018 schreef ik het boek Biohacking, de toekomst van de maakbare mens.

Van het upgraden van je huidige leven met behulp van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen of zelfs zijn samengesmolten met kunstmatige intelligentie of robots. Ben jij er klaar voor?

Op werkdagen voor 23:00u besteld, de volgende dag in huis.

PAPERBACK (€20)
E-BOOK (€15)

WAAROM DIT BOEK?

Als we aan de toekomst denken, denken we vaak dat de mens zelf niet veranderd. Niet is minder waar, er wordt nu al ingegrepen in het menselijk lichaam. Denk hierbij aan hersenimplantaten tot het aanpassen van ons DNA.

Biotechnologie is overal om ons heen.

Biohacking is een verzamelnaam voor alles op het gebied van mensverbetering met behulp van technologie. Wat zijn de trends hierin en hoe zal dit zich ontwikkelen in de toekomst? En welke impact heeft dit op ons als mens, bedrijven en de maatschappij?

In dit boek zet ik uiteen wat wordt verstaan onder de term biohacking aan de hand van het Biohacking Model. Vervolgens schets ik verschillende scenario’s voor de toekomst, bespreek ik de ethische grenzen en hoe we nu concreet verder moeten gaan.

WEES VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Het boek gaat niet alleen over biohacking op persoonlijk vlak, maar ook over de implicaties op het bedrijfsleven, het onderwijs, de gezondheidszorg en de overheid.

BESTEL NU

Bestel het boek als paperback of e-book via onderstaande buttons.

Op werkdagen voor 23:00u besteld, de volgende dag in huis.

PAPERBACK (€20)
E-BOOK (€15)

Neem bij een order van meer dan 10 exemplaren direct contact met me op.