WEBINARS

Huur mij in voor een webinar over zorginnovatie, de supermens of de impact van technologie.

Naast lezingen op podia in Nederland en het buitenland, deel ik mijn kennis en inzichten regelmatig via webinars en digitale sessies. Denk hierbij aan een keynote, webinar, livestream met Q&A, interview of een interactieve sessie.

Mijn expertisegebieden zijn zorginnovatie, de supermens en de impact van technologie op de mens en maatschappij. Ik bied altijd een sessie aan op maat, zodat jouw bedrijf of instelling echt wat aan mijn bijdrage heeft. In de bijgaande video zie je een impressie van mijn digitale werk.

o.a. webinars bij:

THEMA’S

Ik geef webinars in de volgende thema’s. Neem voor specifieke wensen contact met me op.

Webinar in studio bij T-Mobile in Den Haag. Bekijk de opname van deze webinar!

Webinar voor Zorginstituut Nederland vanuit huis.

Talk voor Jonge Ambtenaren Dag 2021 in een studio. Bekijk de opname van deze webinar!

MEER WETEN?

Download mijn sprekerskit

Wil je meer weten over de mogelijkheden, tarieven, mijn expertise en hoe een aanvraag in zijn werk gaat?

In mijn sprekerskit vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik op de button hieronder en download de PDF direct.

RECENT GEZIEN BIJ

Wethoudersvereniging

Demcon

TSN Thuiszorg

MIT Sloan Polska

T-Mobile

Universiteit Twente

“Peter heeft voor leden van ons lab een inspirerende webinar gegeven over Biohacking. Peter is een inspirerende spreker die kan putten uit een enorme voorraad kennis. De Webinar was interactief, vol met praktijkvoorbeelden, een quiz en met ruimte voor vragen. En visueel zag het er prachtig uit.

Het was ook leuk dit met Peter goed voor te bereiden, zodat de webinar mooi aansloot bij de wensen van het publiek. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord van de deelnemers!”

Foppe Hemminga, De Friesland Zorgverzekeraar

“Op 23 november jl. leverde Peter online een inspirerende bijdrage voor één van onze netwerkclubs met als thema De Supermens is hier! Wat opviel waren Peters gedegen voorbereiding, zijn enthousiasme, alertheid en deskundigheid. Door de manier waarop hij zijn publiek bij zijn optreden betrok en de vele afwisselende werkvormen gedurende zijn optreden, werd het een interactief geheel. Well done!”

Chantal van Summeren, Business Connected

“Peter Joosten kwam als gastspreker naar de HAN in Nijmegen als onderdeel van ons online symposium over topzorg. Zijn lezing was erg boeiend en sloot er naadloos op aan.

Peter weet veel over biohacking, de technologie van de toekomst, en de potentiële implementatie ervan in de zorg. Tevens heeft hij oog voor de ethische implicaties hiervan.

Deze kennis brengt hij over met veel enthousiasme. Het contact vóór en na de lezing hebben ik en mijn medestudenten ook als zeer prettig ervaren. Wij raden hem aan!”

Iris Schouten, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“In onze jubileumweek hebben wij Peter gevraagd om een webinar te geven over de impact van digitalisering op de maatschappij. Door een gedegen voorbereiding kent Peter zijn publiek. Erg fijn, want de inhoud van het webinar sloot daardoor prima aan op actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door de verschillende werkvormen, zoals een poll en een korte quiz, was er ruimte voor interactie en discussie. Dit leverde genoeg stof op om over na te praten. Kortom, een meer dan geslaagd webinar!”

Jeroen Walraven, Inlichtingenbureau

“Peter heeft voor Demcon een TechTalk verzorgd in de vorm van een webinar voor al onze collega’s. Het was ons al snel duidelijk dat we dit Peter absoluut konden toevertrouwen. Hij heeft een gedegen voorbereiding, kent zijn materie en staat daardoor heel natuurlijk voor de camera. Peter heeft een heel interessant verhaal waarbij hij gebruik maakt van een fijn tempo en voldoende afwisseling en interactie. Kortom; een aanrader!”

Jorien van den Akker, Demcon

“We hebben een inspirerende webinar gehad van Peter Joosten waarin hij ons heeft meegenomen hoe technologische ontwikkelingen het welzijnswerk van de toekomst gaan beïnvloeden.

Peter heb ik leren kennen als iemand die maatwerk biedt en graag meedenkt met de organisatie om tot een webinar te komen die zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep.”

Roderik Dubbeld, Dock Welzijnsorganisatie

“Bedankt voor het pionieren met Instagram live en je inspirerende sessie over de maakbaarheid van de mens die door COVID-19 nog actueler is geworden.”

Ella Buzo, Tetem

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Vul de gegevens hieronder in, dan krijg je binnen 24 uur een reactie. Je zit nergens aan vast.

Je kunt ook direct een bericht sturen via Whatsapp of SMS. Ik ben bereikbaar op 0623692159.

Denk aan locatie, doel evenement, publiek, context, etc.

Deze bedrijven en organisaties werkten al met Peter
samen als spreker voor congressen en
(digitale) evenementen met impact: