ADVIES

Ben je benieuwd wat de impact van biohacking of quantified self is op je bedrijf of organisatie? Wil je dat ik meedenk over productontwikkeling, innovatie of strategie? Huur mij dan in voor één of meerdere advies sessies.

Als biohacker en DIY-futurist geef ik regelmatig lezingen en presentaties over nieuwe technologie, de ontwikkelingen hierbinnen en de impact op ons leven, het onderwijs, de gezondheidszorg, de overheid en de samenleving.

UITGANGSPUNT

Mijn uitgangspunt voor trendanalyses is een uitspraak van William Gibson: ‘The future is already here, it’s just not very evenly distributed’. Dit betekent dat ik ontwikkelingen verken aan de hand van kleinere trends die nu al zichtbaar zijn. De tijdshorizon van de trends en ontwikkelingen is veelal tussen de 5 en 25 jaar.

Geen enkele adviseur kan alle domeinen bestrijken. Om die reden ben ik transparant waarbinnen mijn expertise ligt en waarin niet. Vooraf stuur ik een overzicht toe met de gebieden waarin mijn expertise ligt (zoals biohacking, biotechnologie en de invloed van technologie op de samenleving), waarin ik redelijk veel kennis heb (zoals kunstmatige intelligentie en blockchain) en in welke thema’s ik beperkte kennis heb (waaronder quantum computing en generatie Z).

VORM

De vorm van het advies stem ik met de klant af. Zo heb ik workshops begeleid, was ik deelnemer aan expertbijeenkomsten, heb ik scenario spellen geleid en heb ik één-op-één sparsessies gedaan. Naast mijn kennis en vaardigheden doe ik vooraf deskresearch en (telefonische) interviews om de organisatie en de context waarin jullie opereren helderder te krijgen.

quantified self advies

REFERENTIES

Eerdere klanten waren onder andere het Nationaal Archief, NOS, Shareforce, BNNVARA en Ministerie van Defensie.

MEER
WETEN?

NEEM CONTACT OP