Bekend van BNNVARA, RTL 5, NPO Radio 1, BNR Nieuwsradio, 3FM, Tegenlicht, De Correspondent en meer: In de media | Telefoon: 06-53555875
Advies2018-04-04T10:09:36+00:00

Wil je me inhuren voor advies en consultancy? Ik geef zowel advies voor zakelijke klanten als voor particulieren.

Technologie

Ben je benieuwd wat de impact van biohacking of quantified self is op je bedrijf of organisatie? Wil je dat ik meedenk over productontwikkeling, innovatie of marketing? Huur mij dan in voor één of meerdere adviessessies.

Eerdere klanten waren:

  • Nationaal Archief
  • NOS
  • Shareforce
  • BNNVARA
  • Ministerie van Defensie

Media

Ben je benieuwd hoe je nieuwe media zoals podcasts en blogs kan inzetten? Huur mij dan in voor één of meerdere adviessessies.

Eerdere klanten waren:

  • Maven Publishing
  • NRC Media

Referenties

Dit zijn een aantal opdrachtgevers waarvoor ik advieswerk heb gedaan.

Frank Ossewaarde, provincie Noord-Holland:

Ik heb Peter Joosten mee gemaakt als een zeer toegewijde projectleider van het project voor de verbetering en digitalisering van het bestuurlijke besluitvormingsproces in de provincie Noord-Holland. Hij is goed op de hoogte van de moderne digitale mogelijkheden en neemt mensen daar goed in mee. Daardoor is hij in staat om soms lastige besluitvorming goed te faciliteren. Ik kan hem aanbevelen als projectleider voor digitaliseringsprojecten.

Djimmer Petrusma, gemeente Dronten:

Peter heeft een prima klus geklaard in een lastige politiek bestuurlijke omgeving. Zijn kennis en charme hebben ervoor gezorgd dat het Peter is gelukt om uiteindelijk in een creatieve vorm zijn onderzoek (zonder dat het een saai en lijvig boekwerk werd) te presenteren. Niet alleen dat; het is verder erg aangenaam om met Peter samen te werken.


Jos Vervuurt, gemeente Roermond:

In het kader van het project ‘digitaal werken’ heb ik zeer goede ervaringen opgedaan in de samenwerking met Peter Joosten. Peter is deskundig, integer, punctueel en betrouwbaar. En, ook niet onbelangrijk, gewoon een leuke vent!

Jos Vervuurt (Roermond): Peter is deskundig, integer, punctueel en betrouwbaar


Pieter Liederkerken, provincie Flevoland:

Peter heeft samen met zijn collega een helder adviesrapport geschreven met concrete aanbevelingen en een gefundeerde business case. Gedurende het adviestraject over de digitale informatievoorziening waren ze flexibel, werkten ze projectmatig en waren ze in staat relevante stakeholders bij het verbeterproces te betrekken.


Erich Dijk, gemeente Waterland:

Peter zet op een heldere manier uiteen wat de tops en mogelijke valkuilen zijn van digitaal werken. Hij is realistisch en zeer vakbekwaam.

Neem vrijblijvend contact met me op!

Mijn reguliere tarief is 195 euro per uur (exclusief BTW en reiskosten).

Heb je interesse in mijn dienstverlening? Ga naar de Contact pagina.